Silmälasikehysvalikoimamme

painottuu Suomessa ja Euroopassa suunniteltuihin kehyksiin. Lisäksi luotamme pitkään optisella alalla vaikuttaneisiin kehysvalmistajiin mm. Ray Ban, Jisco, Daniel Hechter ja Sky Vintage, joiden kehykset ovat tuoneet uutta ilmettä jo useammalle sukupolvelle. Pääasiallisesti käytämme suomalaisen Piilosetin Liedossa valmistamia korkeatasoisia silmälasilinssejä, jotka saadaan toimitettua asiakkaalle nopeasti ja luotettavasti. Laajasta piilolinssivalikoimastamme asiantuntevat piilolinssioptikkomme sovittavat sopivan linssin jokaisen näkötarpeisiin.

Varaa aika näöntarkastukseen varauskalenterista tai puhelimella.

Varaa aikasi jo nyt.

Puh. 08-372130

OLOLINSSIT

Kotimaista osaamista, laatua ja teknologiaa

Meille laatu on sitä, että tiedämme mistä tuotteen raaka-aineet tulevat, missä ja millaisella teknologialla se valmistetaan sekä tiedämme, kuka kantaa sen suunnittelusta ja tekemisestä vastuun.

Laatu on meille myös ammattiylpeyttä. Tuotteille myönnettävä takuu on osoitus siitä, että olemme ylpeitä tuotteestamme, tekemisestämme ja teknologiatietämyksestämme. Se kaikki on ainutlaatuista osaamista Suomessa. Kotimaista taidonnäytettä alusta loppuun.

OLOlinssit on valinta, joka kertoo laadun ja kotimaisen työn arvostuksesta sekä ympäristön kunnioittamisesta. Vastuullisuus on läpinäkyvää ja konkreettisia tekoja. Käytämme toimitiloissamme pelletti- ja aurinkoenergiaa ja suljetulla vesikiertojärjestelmällä huolehdimme siitä, ettei vesistöön päädy linssien hiontajäämiä. Teemme työtä Suomeen. Kaiken tekemisemme taustalla on ammattiylpeys, joka takaa laadun. OLOTMsilmälasilinssit ovat tuoteluokitukseltaan lääkinnällisiä laitteita ja ne täyttävät lääkinnällisten laitteiden asetuksen (2017/745, nk. MDR) vaatimukset.

Mallistomme kestäviä ja laadukkaita kehysmerkkejä

Urheilulasit
Silmälasikehykset

HALUAISITKO LISÄÄ TIETOA KEHYKSISTÄ JA LINSSEISTÄ?