Silmien terveys

Silmien terveys

Kuivat silmät. Ophtamin Omega 3.

Kuivat silmät?

Kuivasilmäisyys on yleisin silmävaiva, josta moni kärsii tietämättään. Kuivasilmäisyyden hoitoon on useita vaihtoehtoja, joista yleisin on kostutustipat. Valikoimissamme on useita erilaisia kostutustippoja sekä sisäisesti nautittavaa Ophtamin Dry Eye –ravintolisää.

Silmänpohjan ikärappeuma on yleinen näköä haittaava sairaus ikääntyneillä. Valikoimiimme kuuluvan Ophtamin Omega3 + Lutein –ravintolisän käyttäminen on helppo tapa pienentää riskiä sairastua silmänpohjan ikärappeumaan.

Sekä kovien että pehmeiden piilolasien käyttäjille on tarjolla useita eri vaihtoehtoja turvalliseen ja tehokkaaseen piilolinssien puhdistukseen.

Piiloset BioDrop MD® kostutustipat

Kostutustipat kaikille kuivasilmäisille

BioDrop MD® on Suomessa kehitetty ja valmistettu säilöntäaineeton kostutustippa, jolla lievität helposti kuivasilmäisyyden oireita.

BioDrop MD® kostuttaa luonnollisesti hyaluronaanilla, joka parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pitää silmän pinnan miellyttävän tuntuisena. Hyaluronaanin kostuttavat ja suojaavat ominaisuudet vähentävät silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä.

Lisää käyttömukavuutta piilolinssien käyttäjille.

Ei säilöntäaineita.

BioDrop MD® on on Suomessa valmistettu CE-merkitty lääkinnällinen laite, joka sopii kaikille kuivasilmäisille. Kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia-, Iho- ja astmaliiton kanssa.

MYYMÄLÄTUOTE

Piiloset BioDrop MD® Plus tehokosteuttaja

Taltuta tehokkaasti vaikeatkin kuivasilmäoireet

Valitse säilöntäaineeton BioDrop MD® Plus, jos tavallisen kostutustipan teho ei tunnu lievittävän kuivasilmäisyyden oireita. BioDrop MD® Plus on keskivaikeisiin ja vaikeisiin kuivasilmäisyyden oireisiin kehitetty tehokosteuttaja.

BioDrop MD® Plussan kosteutusteho on sen luonnollisten vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksen tulosta. Trehaloosi ja hyaluronaani yhdessä kosteuttavat, voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa sekä suojaavat silmiä kuivumiselta ja soluvaurioilta.

Tehokosteuttajan koostumus on miellyttävä ja juuri sopivan paksu aiheuttamatta näön sumenemista.

Ei säilöntäaineita.

BioDrop MD® Plus on Suomessa kehitetty ja valmistettu CE-merkitty lääkinnällinen laite, joka sopii kaikille kuivasilmäisille.

MYYMÄLÄTUOTE

Piiloset BioDrop MD® Spray kuiville silmille ja silmäluomille

Tyrnisuihke kosteuttaa silmäsi helposti ja tehokkaasti  

BioDrop MD® Spray lievittää kuivasilmäisyyden oireita täysin uudella tavalla. Suihkeen kostutustehon taustalla ovat tyrnin siemenöljy ja hyaluronaani, joilla kummallakin on kliinisesti tutkittuja vaikutuksia kuivasilmäisyyden oireiden hoitoon. BioDrop MD® Spray on ainutlaatuinen silmäsuihke, joka on kehitetty paitsi kuivien silmien, myös kuivien silmäluomien ja silmänympärysihon kosteutukseen. Valitse kuivien silmien hoitotuotteeksi suihke, jos perinteisten kostutustippojen laittaminen on hankalaa tai vaivalloista.  Suihketta voit käyttää helposti milloin ja missä vain!

Suihkauta silmillesi virkeyttä ja katseesi on kirkas koko päivän!

Ei säilöntäaineita.

MYYMÄLÄTUOTE

Piiloset BioSoak®+

Hellästi tehokas hoitoneste pehmeille ja silikonihydrogeelipiilolinsseille, tehokas, helppokäyttöinen ja turvallinen piilolinssien hoitoneste. Se sopii kaikkien pehmeiden ja silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin, proteiininpoistoon ja säilytykseen.

Herkkäsilmäisille suunniteltu Luonnonmukaisen koostumuksen ansiosta Piiloset BioSoak®+ ei ärsytä ihoa eikä silmiä. Desinfiointiaineen ja puhdistusaineen pitoisuudet on määritetty optimaalisen alhaiselle erinomaisesta desinfiointitehosta tinkimättä.

BioSoak+ on kehitetty Suomessa yhteistyössä mikrobiologien ja silmälääkäreiden kanssa. Myös BioSoak+ on herkkäsilmäisille sopiva Allergiatunnustuote. Piilolinssien hoitonesteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

MYYMÄLÄTUOTE