TOIMITUSEHDOT

VERKKOKAUPAN OSTOSTEN TOIMITUSEHDOT LYHYESTI

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, pois lukien mittatilaustuotteet.

2. Tuotteella, jota löytyy varastosta toimitusaika on 3 - 5 työpäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Turun Kultasepän asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)turunkultaseppa.fi tai puh. 08-372130.(ma - pe 10.00 - 18.00, la 10.00 - 15.00).

4. Turun Kultaseppä Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Turun Kultaseppä Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, epidemiasta tai pandemiasta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Turun Kultaseppä Oy -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

TARKEMMAT TOIMITUSEHDOT

1. Toimitusaika
Varastotuotteidemme toimitusaika on pääsääntöisesti 3-5 työpäivää. Tilaustuotteilla toimitusaika on useasti 3-5 viikkoa. Toimitusaika tilaustuotteille voi kuitenkin olla tätä huomattavasti pidempi ja tuoteryhmäkohtainen tilausaika ilmoitetaan tuotesivulla. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. 

2. Toimitus- ja maksutavat
Tutustu tarkemmin toimitustapoihin

Tutustu tarkemmin maksutapoihin

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Esimerkiksi sormus, joka on tilattu määrätyssä koossa tai tuote, johon on tehty asiakkaan pyynnöstä kaiverrus, ei ole palautuskelpoinen.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

  4. Reklamaatiot
  Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen  info(at)turunkultaseppa.fi tai puh. 08-372130.

  5. Tilauksen peruminen
  Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(at)turunkultaseppa.fi tai soittamalla 08-372130. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Turun Kultaseppä Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

  5. Maksupalvelutarjoaja
  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot


  7. Yhteystiedot
  Turun Kultaseppä Oy
  Kauppurienkatu 10
  90100  OULU

  Puh. 08-372130
  Sähköposti: info(at)turunkultaseppa.fi

  Y-tunnus: 0141838-8