Valikoimastamme löydät laadukkaat urheilulasit lähes jokaiseen lajiin.

Sziols urheilulaseihin

hiotaan omat voimakkuudet X-kross-adapteriin, joka sopii kaikkiin X-kross -runkoihin. Adapteri istuu hyvin rungossa eikä osu silmäripsiin. Se on helppo puhdistaa ja laittaa paikalleen. Voimakkuudet voivat olla +/- 15 dioptrin väliltä. Myös aikuisnäkö voidaan korjata urheilulasien kaksitehoisilla linsseillä. Optikko määrittelee oikeat voimakkuudet ja linssien asennuksen. On erittäin tärkeää huomioida adapterin etupinnan kaarevuus, linssien ominaisuudet, kehyksen pantoskooppinen kulma ja pintavälit, jotta saadaan oikea voimakkuus ja mukava näkötuntuma laseihin.

Urheilulasit

ProGolf urheilulasit

ProGolf

Piiloset ProGolf®-linssi on suunniteltu golfin erityisvaatimuksia silmällä pitäen erityisesti aikuisnäköisille: linssin erikoishionta tarjoaa tiillä ja väylällä vaadittavan laajan kaukonäköalueen, erittäin luonnollisen näkemisen putatessa sekä riittävän lähinäön esimerkiksi tuloskortin täyttämiseen.  ProGolf®-linssi on yksi rajattomista FreeForm-moniteholinsseistämme.

Paras suoja silmille

Piiloset ProGolf®-linssissä on 100 % UV-suoja minkä lisäksi se suodattaa täydellisesti silmälle vahingollisimman sinisen valon – Ainoana golf-linssinä maailmassa!

Materiaali ja värisävy parantavat kontrastia

Linssin kaikissa olosuhteissa toimiva ProGolf-väri ja sinistä valoa suodattava ainutlaatuinen BlueStop®-materiaali parantavat kontrastinäkemistä. Pelikumppanin draivin lentorataa on vaivatonta seurata ja pallo löytyy paremmin. Greenillä putin tähtäyslinjaan vaikuttavat maaston kallistukset ja jopa ruohon kasvusuunta on helposti arvioitavissa.

Yksi- ja monitehona. 

Piiloset ProGolf®-linssi on suunniteltu aikuisnäköisten golfaajien näköhaasteisiin. Se voidaan kuitenkin valmistaa myös yksitehona, jolloin myös yksitehoilla pelaavat voivat hyötyä linssin silmää suojaavista sekä kontrastinäköä parantavista ominaisuuksista.  ProGolf®-linssi on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille.

MYYMÄLÄTUOTE

OPTISWIM

Optiset uimalasit helpottavat uimaharrastusta, kun näet tarkasti vedessä ja veden alla. Hyvin istuvat OptiSwim-uimalasit suojelevat silmiäsi niin kloorin ärsytykseltä kuin silmätulehduksia aiheuttavilta mikrobeilta.

Optiswim uimalasit on suunniteltu silmälasien käyttäjille, jotka haluavat nähdä selkeästi myös uidessaan. Lähes kaikki optiset voimakkuudet ovat mahdollisia näihin uimalaseihin, myös sylinteri voimakkuudet. Optimaalinen istuvuus ja tiiveys vedessä varmistetaan uimalasien erikoisrakenteella ja erikokoisilla vaihdettavilla nenäsilloilla.

Kehykseen sisältyy kotelo

MYYMÄLÄTUOTE